Ortodòncia


L'ortodòncia consisteix a col.locar les dents en la seva posició correcta dintre de la boca. I no es tracta només d'una qüestió estètica, la correcta col.locació de les peces dentals suposa una major facilitat per a mossegar i mastegar, i una millor articulació de la manbíbula; el que es coneix per una bona oclusió.

Tenir una bona oclusió reverteix en una millor salut dental, doncs evita que algunes dents treballin en excés i puguin deteriorar-se o fins i tot, perdre's la peça. Hi ha persones que sofreixen de dolors en la cara, el coll o el cap a causa d'una dolenta oclusió, es a dir, degut al fet que la mandibula no està ben equilibrada.

Els tractaments d'ortodòncia solen realitzar-se durant la infància, però estan indicats tant per a pacients joves com adults, ja que corregeixen i eviten moltes patologies dentals.

Els dentistes especialitzats en Ortodòncia de la Clínica Dental Davos personalitzen cada tractament i cada aparell, depenent del cas particular de cada pacient. Existeixen fins i tot mètodes invisibles per a aquelles persones que per qüestions d'imagte així ho prefereixen.

Si vols que fem un diagnòstic de la teva situació o de la del teu fill, no ho dubtis! Concerta una primera visita amb nosaltres! És gratis i sense compromís!


No hay comentarios:

Publicar un comentario