Blanquejament DentalLluir un bell somriure t'ajudarà a sentir-te millor i a tenir més confiança. També realçarà la teva bellesa.

El blanquejament dental és un tractament estètic que ha revolucionat l'àmbit de la cosmètica dental, ja que permet aclarir uns quants tons el color original de les peces dentals, deixant les dents més blanques i brillants. Abans de fer el blanquejament, es recomana fer una higiene bucal.

Existeixen diverses tècniques per al blanquejament dental, i els dentistes de la Clínica Dental Davos t'assesoraran sobre quina és la més apropiada per a tu. Un dels mètodes millor valorats entre els nostres pacients -per la seva efectivitat, simplicitat i atractiu preu- és un que es realitza còmodament a casa utilitzant una cubeta a mida de la dentadura, en la qual s'administra el gel blanquejant durant una hora diaria. En només una setmana, els canvis seran molt evidents. Després bastarà amb repetir el tractament una o dues vegades l'any.

El preu d'aquest tractament és realment atractiu. La primera sessió, que inclou la fabricació de les cubetes a mida, només et costarà 300 euros. Per a les sèries de record (que pots realitzar una o dues vegades l'any), només hauras de comprar el gel blanquejant: el seu preu és de 30 euros. Molt menys del que pensaves... oi?

Amb aquest senzill tractament aconseguiràs reduir fàcilment diersos tons el color original de les teves dents.

No ho dubtis més! Concerta ara mateix una primera visita amb nosaltres! És gratis i sense compromís!


No hay comentarios:

Publicar un comentario