Higiene dentalLa higiene bucal consisteix a eliminar la placa, el carall i les taques que s'acumulen a la superfície de les dents i genives. El principal objectiu d'aquest tractament és la prevenció de la càries i d'altres problemes que poden afectar a les genives i als ossos de la mandíbula. És important aclarir que la higiene bucal no blanqueja la dent, només el neteja.

Aquest tractament és realitzat per un dentista, especialment entrenat i titulat com higienista dental, que eliminarà els dipòsits de carall endurits utilitzant un instrument denominat scaler o una màquina d'ultrasons. És una tècnica indolora per a la qual no es requereix anestèsia. Les partícules de carall així despreses s'esbandeixen després amb aigua.

Posteriorment el higienista polirà la dentadura, netejant y suavitzant la superfície de les dents i eliminant les taques que causen alguns aliments. D'aquesta manera, serà més difícil que el carall torni a adherir-se a les peces dentals. Aquest procés pot completar-se opcionalment amb l'aplicació de un compost de flúor que ajudarà a prevenir l'aparició de la càries. En total, el tractament té una durada d'entre 20 a 30 minuts.

Es recomenable realitzar una higiene dental almenys dues vegades l'any. Aquest saludable costum te ajudarà a prevenir moltes malaties dentals i només et costarà 50 euros.

No ho pensis més! Posa't en contacte amb nosaltres per a concertar la teva pròxima Higiene Dental!